La nova IB3: Internet, Internet

Què passaria si anàssim a sopar a un restaurant i ens diguessin que a les vuit només es pot menjar un plat determinat, a les nou un altre, i que si en volem un dels que més ens agraden hi hem d’anar dimecres a les deu? Això és la televisió ara, i molt aviat el sistema actual serà vist com a tan anacrònic com l’exemple del restaurant. Mentrestant, els canals ja van acostant-se tímidament al sistema del futur: una televisió completament a la carta. Un exemple destacable n’és la Televisió de Mallorca, que amb la seva modèstia i discreció ofereix la possibilitat de veure i guardar tots els seus programes en el vostre ordinador, de franc i sense problemes amb cap sistema operatiu. TV3 també té el servei de fa temps, però no tot és de franc i sense possibilitat (fàcil) de guardar els documents.

Doncs acabaré —o potser no— aquesta sèrie de posts sobre IB3 demanant als seus directius que es posin al dia en l’ús de les noves tecnologies i de la millor manera possible: emissió en directe per Internet i programes a la carta, tant de la ràdio com de la televisió. Que prest ho vegem.

4 comentaris

4 comentaris rebuts

    1
  1. joan a. - 15 octubre 2007 12:33 am

    Absolutament d´acord. En aquest cas TVM és l´exemple a seguir. He fet arribar aquesta queixa a IB3 i se m´ha dit que ho tenen en marxa…

  2. 2
  3. Mar - 16 octubre 2007 5:50 pm

    Hi ha una possibilitat “difícil” per guardar els programes del 3 a la carta de TV3?

  4. 3
  5. G. Bibiloni - 16 octubre 2007 6:32 pm
  6. 4
  7. moz - 20 octubre 2007 9:44 pm

    Ara parlo per parlar, jo, però Barcelona TV em sembla que també ofereix la possibilitat de veure en directe programes per internet, però no sé si es poden en descarregar en diferit.
    De totes maneres, no crec que en una televisió per internet l’important sigui poder baixar el vídeo, sinó saber on és (a no ser que sigui possible que el treguin d’allí en un futur).
    Salut!

Podeu deixar un comentari