Una altra d’imposifión

He rebut un mail d’una persona que signa amb el nom d’una coneguda i provocativa habitadora del Paradís Terrenal, que em diu literalment –i respect les seves faltes d’ortografia– que «Entiendo que un pueblo (no pais) defienda su cultura, sobretodo despues de estar en “el mundo subterraneo” durante la época franquista, pero ahora lo que pretenden es cambiar los papeles: si antes fueron sometidos a un idioma evitando que ambos convivieran, ahora pretenden hacer lo mismo pero al contrario: eliminar el castellano e imponer el catalan a todos los niveles, vetando a todas aquellas personas que decidan utilizar el castellano como lengua vehicular».
Vaja, una idea que es va repetint com les voltes de l’ase entorn de la sínia. Doncs no senyora: nosaltres no volem fer el mateix; nosaltres no volem imposar el català a les Castelles, Andalusia, Extremadura, Múrcia, Astúries o Aragó. Com en aquell cartell de Purina Dog Chow, nosaltres mai no ho faríem.

1 comentari

1 comentari rebut

    1
  1. JosepArnau - 19 gener 2006 3:34 pm

    Em treu de polleguera sentir per part del feixisme dret?: "el catal? s’imposa a Catalunya" .Des de quan una llengua s’imposa al seu propi territori?? Senyores i senyors, no ser? pas al rev?s? El que fa segles que es mira d’imposar (sovint a base de sang)?s la llengua dels nostres ve?ns espanyols.

Podeu deixar un comentari