Bilingüisme

L’Ajuntament de Palma (palmademallorca.es, horror!) continua amb l’estil bífid del PP. No seria qüestió de canviar-ho? No havíem quedat que hem de fer del català l’idioma de la integració i la llengua comuna i de trobada de tots els grups lingüístics que hi ha en el país?

I això de les Rambles dels Ducs de Palma de Mallorca, que no era la Rambla?

Va, Grosske, va, home.

6 comentaris

6 comentaris rebuts

    1
  1. Anna - 04 setembre 2007 9:03 am

    Per aquí a Barcelona estem cansats de veure aquest tipus de bilingüisme amb tendències bífides, fins i tot en frases o paraules que en català i espanyol són pràcticament idèntiques… És ridícul. I antiestètic. És allò de voler ser políticament correcte de totes totes.

  2. 2
  3. Antoni Martiàñez - 04 setembre 2007 5:51 pm

    Sí, ja vaig veure el programa d’activitats d’aquest estiu escrit en vil·lingüe. Una pel·lícula d’aquest programa, i que anàrem a veure, era “El diablo se viste de prada”, en versió original i subtitulada sorprenentment en “castellano”. Ja és ben hora que es posin les piles, en aquest assumpte, i que passin de les paraules als fets.

  4. 3
  5. banyerí - 05 setembre 2007 12:37 am

    sobre el bilingüisme ‘pepero’ et pregue que lliges també l’ultim article del meu bloc, on conte una recent experiència personal.

    m’agrada molt llegir-te.

    des de la ciutat de València, salut!!

    adrià

  6. 4
  7. Joan Vicenç - 05 setembre 2007 9:32 pm

    Mira, francament, no veig la diferència entre aquesta gent i la del PP.

  8. 5
  9. Hilari - 06 setembre 2007 3:48 pm

    El govern feixista del PP valencià adoctrina els romanesos perquè esdevinguen blavers catalanòfobs. A la Viquipèdia en romanès s’hi diu que el “valencià és una llengua” i “que està reconeguda com a diferent del català”, i dubte molt que darrere d’això no n’hi haja cap blaver feixista valencià del PP. Així, quan vénen al País Valencià, ja tenen el virus del blaverisme ben inculcadet! Vos dic això perquè modifiqueu, com més serem, millor, aqueixa mena de barbaritats que s’hi vessen a la Viquipèdia. Moltes gràcies! Esbombeu la notícia, sisplau!

  10. 6
  11. Josep J. Rosselló - 08 setembre 2007 1:33 am

    No m’he entretingut a mirar a la Viquipèdia romanesa, perquè tanmateix no en treuria aguller, però em pregunto si és pitjor el que us passa al País Valencia, o el que ens passa a les Balerars, que no crec que hi vengui cap romanés que sàpiga que hi parlam una llengua diferenta de l’espanyola, li diguin com vulguin dir-li.

Podeu deixar un comentari