Crani buit o barra fins als peus?

Tot i que en aquestes alçades el món ja s’ha civilitzat bastant, de tant en tant apareix en escena qualque salvatge que fa l’única cosa que es pot esperar d’un salvatge: salvatjades. La cosa és especialment greu quan el dit salvatge té un càrrec pagat per tots els ciutadans. Avui el Diari de Balears dóna la notícia d’un d’aquests banastres que ha posat en evidència el contrast colpidor que hi ha entre la civilització i la salvatgeria: una enquesta –redactada en espanyol– passada als funcionaris de la Conselleria d’Obres Públiques del Govern de les Illes Balears en què se sol·licita informació sobre els idiomes que els dits funcionaris dominen. Un d’aquests idiomes és un tal mallorquín, mentre que, curiosament, l’espanyol no surt a la llista. Ara només cal esbrinar qui és el responsable de la feta i posar-lo al carrer per inútil i per haver insultat el país i la legalitat vigent. Mentrestant, hem de considerar responsable la màxima autoritat de la conselleria, la senyora Margarita Isabel Cabrer González, que ha de destituir ipso facto l’autor de la salvatjada o, si no, hauria de dimitir ella.

3 comentaris

3 comentaris rebuts

    1
  1. Tristany - 16 juliol 2005 12:52 pm

    I no pot ser que a la consellera no li passi pel cap que alg? desconeixi el castell??…ho dona per suposat.

  2. 2
  3. Felip - 16 juliol 2005 5:43 pm

    Bibiloni:

    Com a defensor de la llengua que ets, quina opini? et mereix una web secessionista com

    http://llenguavalenciana.blogspot.com/

  4. 3
  5. A. Serra - 17 juliol 2005 5:49 pm

    A banda de comparar Carod i Hitler, en acte tipic de dimonitzacio dels catalans, que es una tecnica antisemita inventada per la Inquisicio, a mi m’ha agradat molt la referencia final del paragraf que reproduesc davall, perque som net de patriotes independentistes cubans (bona conjuminacio de raons contradictories, aquests estrumbols!). I sis-cents mil valencians? A les eleccions vinents el PP segur que perd!

    Diuen:

    "Lo dels catalans es algo malaltu?. Yo pense que en el fondo ?i per molt que la desprecien- senten un gran complex d? inferioritat cap a Espanya. En el sentit de que Espanya fon una superpotencia fa segles, dispongue al passat d? un imperi de dimensions planetaries on mai es ponia el Sol. I clar, els catalans, que son envejosos per naturalea, no volen ser menys i tracten de fer un colonialisme de Monopoly, de construir un imperi de mig pel. El proyecte ya ha canviat de nom tres voltes (Catalunya, Pa?sos Catalans, Eurorregio) i el resultat es zero. Ara i ades vejem una actitut imperialista cap a Valencia. Catalunya veu a Valencia com la seua particular Cuba."

Podeu deixar un comentari