Anticatalanisme pancatalanista

El libel ultraespanyolista, antimallorquí i d’extrema dreta El Mundo-El Día de Baleares té uns “articulistes” als quals no podrem mai agrair els moments de diversió amb què ens obsequien. Avui n’hi ha un que escriu un “article” titulat Colonialismo catalán, on es fa un memorial de greuges en relació al tal colonialisme on surt tot, des de la “conquista” de Pere el Cerimoniós fins als bombardaments “catalans” durant la darrera guerra, passant pel “robatori” de la h de Maó i tota la lletania. Però la cosa més curiosa és la recriminació que fa a Carod-Rovira: “negoció con ETA en Perpignan para que no atentaran en Cataluña, olvidando a Baleares y Valencia, donde han seguido cometiendo actos terroristas“. Tota una declaració de pancatalanisme. Tot un poema.

1 comentari

1 comentari rebut

    1
  1. Jaume - 28 octubre 2005 1:57 pm

    Molt anticatalanista agafa els articles del In-Muno per atacar verbalment, per? els articles son tan manipulatas i cerquen recursosos de per tot per atacar, que el que defensen aquestes idees tenen MOLT limitat els seus recursos per la defensa de les seves idees racistes.

    Cal dir, que el In-Mundo encara comenta temes com la mesquita que volie possar a Marratx? i que ja deu fer dues setmanes aquesta proposta es va negar que es fes.
    Per? aquest diari cercala crispaci?, i els seus lectors han comen?at a fer enganxines en contra de la mesquita.

    Tots coneixem aquest diari i la seva llista de denuncies cap aquest.

Podeu deixar un comentari