En campanya

5 comentaris

5 comentaris rebuts

    1
  1. Joan Capó - 09 desembre 2009 7:49 pm

    Ai si tots els polítics parlassin tan clar i tan bé!
    M’ha agradat sobretot quan ha dit qui és català, fugint del tòpic tan estantís.
    Com que jo també vull votar he decidit que si abans de les pròximes eleccions locals, comarcals, estatals i europees no hi ha hagut una consulta sobre la independència nacional, aprofitaré les consultes oficials per introduir una papereta que digui: Catalunya independent.

  2. 2
  3. SSB - 10 desembre 2009 1:16 pm

    Té tanta raó… I això que diu és tan antic…, que encara no sé com dura.
    També va bé que algú ens recordi que tot el discurs entorn l’Estatut i el Constitucional és un parany per no deixar-nos mirar més enllà.

    Jo també vaig votar que no a l’Estatut i, a la consulta de Sabadell, votaré que sí. I això que jo vaig aprendre català als 20 anys i m’he educat en una cultura espanyola. Per això, precisament, tinc elements de comparació des del mateix bressol, que he pogut ampliar i racionalitzar amb l’estudi i l’observació. No hi ha com ser hispanista i dedicar-se a l’estudi de tot el que ha implicat i implica la difusió del castellà per adonar-se’n que la independència és l’única via possible per poder desempallegar-se de tanta caspa conqueridora i poder respirar.

  4. 3
  5. Dídac - 11 desembre 2009 11:36 pm

    Aquest diumenge, una de cada disset persones que viuen als Països Catalans tindran dret a dir si volen o no la independendència de la nació catalana. Setze de cada disset catalans tenim el deure moral de dur la consulta al nostre municipi.

  6. 4
  7. Joan - 17 desembre 2009 12:24 pm

    Em sembla que hi han més raons i no precisament les que enumera. Com humorista te força gràcia pero com a politic es un impresentable. Utilitza els mateixos tòpics que els espanyols.Vol l’expulsio de tots els espanyols que no votin si, molt democràtic.

  8. 5
  9. Joan Gabriel Mora - 18 desembre 2009 11:14 pm

    Les raons per a la independència són moltes i molt contundents. És precís que se’n debati i que se’n faci pedagogia. El sobiranisme no progressarà si sols roman en el nivell populista que explota l’odi i el menysteniment que ens dedica l’Espanya cavernària. Espanya, emperò, és molt més que la caverna, i amb aquesta Espanya, quan siguem independents, haurem de tenir una relació privilegiada i una col·laboració plena.

Podeu deixar un comentari