buy cheap arimidex online cheap, purchase strattera no visa online without prescription, u.s. pharmacies for cytotec without rx, buy zoloft saturday delivery cod, buy zithromax next day delivery, order hydrochlorothiazide online cash on delivery, order generic nolvadex online, cheap doxycycline prescriptions buy, buy desyrel online for anxiety, purchase diflucan without prescription from us pharmacy, order paxil cod overnight delivery, buy elavil online, no prescription seroquel online visa without script, cheap flagyl for sale with no rx required, abilify fedex without prescription, buy valtrex online, propecia without a presciption, buy lipitor online uk, baclofen no rx needed cod accepted, prescription prilosec online, buy synthroid online with a discount, buy cheap amaryl without prescription, buy clomid no prescription, bactrim next day no prescription, fosamax online, purchase online inderal without prescription, buy cipro online no prescription, order retin-a cream online for eyes, order accutane online overnight, buy premarin pharmacy, buy nexium pay by cod, buy prozac online no prescription, plavix buy without prescription, how to get prescription of zovirax, buy amoxil overnight cod, order lasix no visa without prescription, purchase cheapest acyclovir meds online,

Ai, COFUC!

Una presentadora d’un programa de televisió d’IB3 m’envia un correu electrònic amb to pesarós, on em diu: “vull assenyalar que el tipus de registre (salat) que empro, no l’he triat jo, sinó que ha estat una imposició establerta per l’autoritat lingüística (COFUC), que és la que fixa les directrius de la cadena.”

Ho ha dit ella, que deu conèixer perfectament la situació, i aquí queda.

COFUC significa “Consorci per al foment de l’ús del català”, i, com el nom indica, és un organisme que va ser creat per fomentar l’ús de la llengua, no per fer d’autoritat lingüística, que d’això se n’encarreguen uns altres.

2 comentaris

2 comentaris rebuts

    1
  1. Cansatdetatntaelabledaremilpuces! - 28 maig 2006 11:03 pm

    L’"amo" del COFUC és un filòleg, casat amb la consellera de fer autopistes, que s’expressa pitjor que com ho fan els d’IB3. Per tant, què voleu? Alguns dels qui fan feina al COFUC callen i cobren bé cada mes…i al català que li donin pel…

  2. 2
  3. Maria - 29 maig 2006 11:18 am

    És que de fet, ni tan sols es diu COFUC. El primer que va fer el PP va ser baratar-li el nom i llevar la part de "foment de l’ús". Ara simplement és: Consorci per al Foment de la llengua catalana i la projecció exterior de les Illes Balears.

Podeu deixar un comentari